támop 2.1.2

 

 

 

Német szintfelmérő – TÁMOP 2.1.2

 

Amennyiben jelenkezni szeretne  német nyelvtanfolyamunkra a Támop 2.1.2 projekt keretében, itt kitöltheti az ehhez szükséges szintfelmérőt.

A szintfelmérő leírása

A teszt végig kiválasztós kérdésekből áll, melynek kitöltésére 90 perc áll rendelkezésére.  A német szintfelmérő 60 kérdésből áll. Az összes kérdés megválaszolása kötelező. Amíg nincs megválaszolva az összes kérdés, a szintfelmérő nem engedi tovább. A teszt pusztán szintfelmérésre szolgál, nem előfeltétele a TÁMOP 2.1.2 projekt keretében működő tanfolyamon való részvételnek, de azért, hogy megfelelő tudásszintű csoportba kerüljön, kérjük figyelmesen töltse ki szintfelmérőnket!
Kérjük még, hogy adatait helyesen adja meg, mivel munkatársaink az Ön által megadott elérhetőségeken fogják értesíteni a tanfolyammal kapcsolatos információkkal.

Jogi nyilatkozat

A szintfelmérő űrlap kitöltésével és elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait az IOSZIA Kft. Oktató- és Vizsgaközpont oktatásszervezési célokra felhasználja. Az IOSZIA Kft. garanciát vállal arra, hogy szolgáltatásainak igénybevétele során rögzített, a tanfolyamokon, képzéseken résztvevőkre vonatkozó személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat más külső személy részére nem szolgáltatja ki.

 

Név: *
Születési név: *
Születési idő: *
Születési hely: *
Állandó lakcím: *
Tartózkodási hely (ideiglenes lakcím):
Támogatási azonosító (Pl.:T123456): *
E-mail: *
Telefonszám: *
Képzés helyszíne *
Megjegyzés:

A '*'-al jelölt mezők kitöltése kötelező!támop 2.1.2 támop 2.1.2
www.tudasodajovod.hu

Tanfolyamok Miskolcon | Tanfolyamok Egerben | Tanfolyamok Hatvanban | Tanfolyamok Salgótarjánban | Tanfolyamok Balassagyarmaton | Tanfolyamok Gyöngyösön | Tanfolyamok Pásztón

Since 2003 - Copyright © "IOSZIA" Felnőttképzési Intézmény és Oktatóközpont.